Ads Top

Huisartsen en medisch specialisten omarmen online learning

Huisartsen en medisch specialisten krijgen steeds meer belangstelling voor e-learning om hun kennis uit te breiden. Dat zegt QUADIA Web TV, een ontwikkelaar en aanbieder van online video en e-learning. Het aantal individuele online trainingen is in 2011 meer dan verdubbeld naar meer dan 25.000. De trainingen zijn gevolgd via eigen online TV-kanalen van Quadia zoals Oncologie TV en MEDtalks en via de kanalen van partners als Bohn Stafleu en Van Loghum en Medisch Contact.
Volgens Robert van der Zwart, directeur en mede-oprichter van QUADIA Web TV, zijn online medische nascholingen inmiddels zeer geaccepteerd en gewild door huisartsen en medisch specialisten.
QUADIA heeft onlangs aangekondigd dat deze vorm van deskundigheidsbevordering inmiddels ook wordt aangeboden aan gespecialiseerde verpleegkundigen, apothekers en dierenartsen. "De zorgsector is een mooi voorbeeld voor andere branches. We zijn ook in gesprek met partners buiten deze sector om online learning voor andere branches met een permanente educatieplicht mogelijk te maken" aldus Van der Zwart.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.