Ads Top

De toekomstige gezondheidszorg versterken met medische technologie

Medische technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit. Het is de beste oplossing om toekomstige zorg toegankelijk, betaalbaar en - simpelweg - beter te maken.

Het TechMed Event, op 3 en 4 november 2021 in Twente, staat in het teken van de laatste technisch-medische ontwikkelingen.

In het programma is veel aandacht voor praktische toepassing: hoe medische innovatie uit de samenwerking tussen technici en clinici sneller kan worden ingezet. Het ontwikkelen van een business case loopt als een rode draad door het programma. En er zijn veel mogelijkheden om op dag 2 te netwerken (pitch the crowd-sessies, Innovation-tours, matchmaking-bijeenkomsten en meer) om potentiële nieuwe samenwerkingspartners te vinden

Verder vertelt Prof.dr.ir. David Fernandez Rivas (Universiteit Twente) in zijn Keynote over de toekomst van naaldvrije medicijnafgifte. De bedrijven Medtronic (Henk Westendorp) & Siemens Healthineers (Dr. Rebecca Ramb) geven inzicht in enkele van hun baanbrekende innovaties die de komende jaren op de markt komen, tijdens de innovatie ontmoet industrie sessie. Dr. Nimmi Ramanujam (Duke University Center) gaat in op de noodzaak van innovaties op het gebied van vrouwengezondheid. Waarom techniek niet mag ontbreken in de Geneeskunde legt Prof.dr. Jean-Paul de Vries (UMC Groningen) uit in zijn Keynote talk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.