Ads Top

Slimme horloge Huawei brengt gezondheidsmonitoring naar de pols


Huawei blijft naar eigen zeggen investeren in zijn gezondheids- en fitnessoplossingen met een nieuw HUAWEI Health Lab. Experts en onderzoekers ontwikkelen samen met 80 wereldwijde medische instellingen nieuwe apparaten en software die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

De HUAWEI WATCH D brengt gezondheidsmonitoring naar de pols en maakt het mogelijk om overal en in realtime het ECG en de bloeddruk te meten.

De HUAWEI WATCH D en andere compatibele apparaten zijn nu medisch gecertificeerd in Europa, zodat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat de informatie die ze krijgen van hun wearable accuraat is.

Bij traditionele smartwatches wordt de nauwkeurigheid van de bloeddrukmeting vaak beïnvloed door de draagpositie op de pols. Dankzij de hoge-resolutie druksensor, feedback druk controlecircuit en low-flow luchtweg van HUAWEI WATCH D, kan het nauwkeurige drukmeetsysteem een drukmeetfout binnen ±3mmHg handhaven, waardoor gebruikers altijd en overal de bloeddruk kunnen meten.

De HUAWEI WATCH D is licht en weegt slechts 40,9 gram. De wearable heeft meer dan 70 workout programma’s en meerdere functies voor gezondheidsmonitoring, zoals de hele dag SpO2 monitoring, huidtemperatuur detectie en stress monitoring.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.