Ads Top

VGZ lanceert service store vol gezondheidsapps

Coƶperatie VGZ biedt haar leden via haar zorgapps sinds kort een uitgebreid platform met gezondheid- en zorgdiensten. Net als bijvoorbeeld Bol.com, brengt de zorgverzekeraar in haar service store websites en apps van aanbieders van digitale zorg- en gezondheidsdiensten overzichtelijk bij elkaar voor haar leden. VGZ is de eerste zorgverzekeraar in Nederland die dit concept introduceert.

Om de zorg in Nederland toekomstbestendig te houden, is het volgens VGZ noodzakelijk samen de druk op de zorg te verlagen. De verzekeraar verschuift haar focus van zorg, naar gezondheid Ć©n zorg. Samen met zorgprofessionals, leden en andere partners biedt ze diensten aan die Nederland gezonder maken. Digitale services via de service store in de zorgapp van haar merken maken hier een belangrijk onderdeel van uit. Deze innovatie maakt de app nog completer.

Sinds kort zijn veel diensten op het gebied van gezondheid aan de service store toegevoegd, zoals de VGZ Mindfulness Coach, de VGZ Soepel en Sterk Coach, de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn, Nationale Apotheek, MedApp, Thuisarts en mentale gezondheidsdiensten, zoals workshops van Stichting Mirro. Leden van VGZ biedt dit vele extra voordelen, zoals oefeningen, speciale content en kortingen.

Coƶperatie VGZ breidt een groot deel van deze diensten uit naar haar andere merken: UMC, IZA, IZZ, VGZbewuzt, UnitedConsumers en Zorgzaam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.