Ads Top

Effectieve educatie voor mensen met pijn, met VR

Gezondheids-innovator Reducept lanceert een nieuw product waarmee patiƫnten in slechts 20 minuten evidence-based pijneducatie kunnen ontvangen in Virtual Reality. De module - genaamd Reducept Educatie - biedt behandelaren de mogelijkheid om niet alleen pijn te behandelen, maar ook aanhoudende klachten te voorkomen. En dat is voor zowel de behandelaar, als voor de patiƫnt een enorme tijds- en geldwinst.

De keuze om dit in VR te gieten, was voor de scale-up simpel. In 2018 creƫerden zij eerder al hun pijn-behandelmethode in VR, waar ze onder andere de World Summit Award van de Verenigde Naties mee wonnen en vorig jaar nog tot Zorginnovatie van het jaar zijn verkozen door de Kamer van Koophandel. C

De Reducept Educatie-module is geschikt voor patiƫnten die risico lopen op chronische pijn, patiƫnten die vaker voor dezelfde fysieke klacht in behandeling komen en patiƫnten met langer dan 4-6 weken pijn. Het kan ingezet worden door de fysiotherapeut, verpleegkundige, pijnconsulent, psycholoog, arts of oefentherapeut.



Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.