Ads Top

Quadia introduceert Cardiovascular TV

Online video-specialist Quadia introduceert een nieuw medisch online videokanaal: Cardiovascular TV. Hierop worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cardiologie gedeeld met medisch specialisten. Cardiovascular TV is gericht op cardiologen en cardiovasculair geneeskundigen uit heel Europa. De eerste uitzendingen zijn videojournaals die de redactie heeft gemaakt tijdens internationale congressen, waaronder VeniceArrythmias 2013 en American Heart Association (AHA) Annual Meetings in New Orleans (VS). De redactie van Cardiovascular TV is volledig onafhankelijk en wordt ondersteund door een medische adviesraad.
In geïndustrialiseerde landen zijn hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer één; in Nederland zijn de aandoeningen verantwoordelijk voor 30 procent van de totale sterfte. "Onderzoek naar en informatie-uitwisseling over hart- en vaatziekten zijn daarom van levensbelang", aldus Robert van der Zwart, directeur van Quadia. "Met Cardiovascular TV kunnen we een platform bieden waarop artsen onbeperkt toegang hebben tot de meest actuele informatie over behandelingen en onderzoek, zodat ze hun kennis up-to-date kunnen houden. Door de interactieve mogelijkheden van het platform kunnen gegevens ook worden gedeeld en besproken met andere artsen."
Quadia lanceerde eerder al online videokanalen voor de medische sector, waaronder Oncologie TV,  Breast Cancer TV en MDL TV - voor medische professionals in maag-, darm- en leverziekten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.