Ads Top

De Europa Ziekenhuizen lanceren een nieuw digitaal portaal voor patiënten

De Europa Ziekenhuizen lanceren een nieuw digitaal portaal voor patiënten. Het is een platform dat een sleutelrol zal spelen door verschillende IT-diensten te integreren in een gemeenschappelijke basis. Het ziekenhuis wil haar patiënten een gepersonaliseerde, veilige en geïntegreerde ruimte bieden waar ze op afstand kunnen deelnemen aan de verschillende stadia van hun zorgtraject.

Dit nieuwe platform, het resultaat van een samenwerking tussen de Europa Ziekenhuizen, het computerbedrijf NSI en Enovacom, de Franse leider in medische interoperabiliteit, stelt patiënten in eerste instantie in staat om de elementen van hun elektronisch patiëntendossier in de Europa Ziekenhuizen te bekijken zoals sommige van hun persoonlijke en medische gegevens, hun volgende afspraken, hun medische rapporten en laboresultaten, evenals de uitgevoerde vaccinaties en gegeven toestemmingen.

Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken, een videoconsult uit te voeren of zelfs, voor patiënten met een cardiovasculaire aandoening, online gemonitord te worden via hun aangesloten bloeddrukmeter en weegschaal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.