Ads Top

Swiss Sense werkt samen met neurowetenschapper voor betere nachtrust

Swiss Sense, de specialist op het gebied van slaapproducten, gaat voor tenminste twee jaar een samenwerking aan met Els van der Helm, gerenommeerd neurowetenschapper en slaapexpert. Van der Helm houdt zich al meer dan vijftien jaar actief bezig met de kracht van slaap en is als onderzoeker verbonden aan vooraanstaande nationale en internationale instituten, waaronder Harvard Medical School.

Van der Helm gaat een rol spelen bij het creëren van meer bewustzijn over het belang van slaap door het delen van haar wetenschappelijke slaapkennis: onder meer welke impact een goede slaap heeft op het dagelijks leven en wat een goede nachtrust is. De slaapexpertise van dr. Els van der Helm zal door Swiss Sense op meerdere manieren worden ingezet.

De samenwerking met de neurowetenschapper en slaapexpert gaat van start met een intern trainingsprogramma aan 1.100 medewerkers van Swiss Sense in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Iedereen in het bedrijf, van collega’s in de winkel tot het hoofdkantoor en de eigen bezorgers, volgt een reeks trainingen en webinars die zijn ontwikkeld en worden gegeven door dr. Els van der Helm. Door een online test krijgt iedereen inzicht in de kwaliteit van zijn of haar slaap. Daarnaast leert Els van der Helm ze tijdens trainingen wat er in het brein en lichaam gebeurt tijdens de slaap en waarop slaap invloed heeft. Ook ontvangen medewerkers tips om de eigen slaapkwaliteit in kleine en realistische stappen te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.