Ads Top

Verpleegkundige Tommie Niessen pleit voor verandering in de Zorg met behulp van nieuwe app

Zelfstandig verpleegkundige, auteur en spreker Tommie Niessen lanceerde de Tommie | De Zorg Community met de Tommie app, de eerste social media app speciaal voor zorgmedewerkers.

Tommie | De Zorg Community is een gratis online social media platform. Het idee erachter is een plek te creëren waar zorgmedewerkers, mensen die in de zorg willen werken, zorgorganisaties, vakbonden, brancheverenigingen en opleidingsinstituten zich (kunnen gaan) verenigen om met elkaar te verbinden, samen te werken, te innoveren en van elkaar te leren.

Met de Tommie app en De Zorg Community willen Niessen en zijn team de Zorgsector weer samenbrengen en verenigen. 'Het is tijd dat wij het zelf gaan doen! We streven naar een sector waarin zorgverleners worden gezien als de belangrijkste bouwstenen van de gezondheidszorg en waarin hun ervaring en expertise volledig worden benut. Het is belangrijk dat alle zorgmedewerkers, zorgorganisaties, vakbonden en brancheverenigingen in Nederland samenwerken en de Zorg weer werkbaar wordt! Met meer werkplezier, waardering en meer collega’s. Door ons te verenigen vormen we een eenheid, zodat er nu écht iets gaat veranderen om een positieve verandering in beweging te brengen binnen de Zorg. Samen sterk voor een betere zorg!'

Tommie Niessen werkt meer dan 10 jaar in de zorg als verpleegkundige en sinds enkele jaren als ZZP’er in de zorg. Daarnaast is hij spreker en auteur, die schrijft over de ervaringen die hij opdoet tijdens zijn werk als verpleegkundige.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.