Ads Top

Medische messenger Siilo gaat verder als Doctolib Siilo

Siilo, de beveiligde samenwerkingsapp voor zorgprofessionals, met meer dan 550.000 gebruikers, gaat voortaan in Nederland en Belgiƫ verder onder de naam Doctolib Siilo. Deze verandering volgt op de integratie van Siilo in Doctolib na de overname eerder dit jaar.

Meer dan 900.000 professionals in de gezondheidszorg maken gebruik van de diensten van Doctolib waarmee meer dan 80 miljoen patiĆ«nten worden bediend. Met de integratie wil Doctolib Siilo als leider in de sector zijn kennis en innovatie naar de Benelux brengen, een regio waar Siilo sterk aanwezig is. Zo’n 80 procent van de ongeveer 375.000 zorgprofessionals in Nederland heeft bijvoorbeeld een Siilo account, van de artsen (huisartsen en specialisten) is dit zelfs 90%. Per maand worden er tussen de 3,5 en 4 miljoen berichten verstuurd via het platform.

Sinds 2013 wordt Doctolib gedreven door ƩƩn enkel doel: streven naar een gezondere wereld. Dankzij de nieuwe generatie technologie en diensten verbetert Doctolib het dagelijks leven van meer dan 900.000 gezondheidswerkers. Doctolib begeleidt ook meer dan 80 miljoen mensen in heel Europa en biedt een snelle, probleemloze en veilige ervaring bij al hun zorgtrajecten. Doctolib is actief in meer dan 30 steden in Frankrijk, Duitsland, Italiƫ en Nederland en de 2.800 mensen die werken in het bedrijf zetten zich elke dag in voor het verbeteren van de gezondheidszorg met een mensgerichte aanpak en een ondernemende mentaliteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.