Ads Top

Ecorys ondersteunt Indiase deelstaat bij verbeteren zorgsystemen

Ecorys heeft recent een prestigieuze opdracht van de Wereldbank gewonnen, om technische assistentie te verlenen aan de Indiase deelstaat Uttar Pradesh in het kader van het 'Uttar Pradesh Health Systems Strengthening Project' (UPHSSP), gericht op het verbeteren van de zorgsystemen.
Het project zal drie jaar duren en is bedoeld om het Department of Medical Health & Family Welfare te ondersteunen bij het verbeteren van de gezondheidszorg in de staat Uttar Pradesh. Hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van de efficiency, planning en budgettering, de kwaliteit van ziekenhuiszorg en milieuzorg. Tegelijkertijd wordt gewerkt aan het verbeteren van de maatschappelijke betrokkenheid van de zorgsector en het optimaliseren van de samenwerking met de private zorginstellingen. Uttar Pradesh is de staat met de meeste inwoners in India, met een bevolking van meer dan 200 miljoen mensen (circa 16% van de totale bevolking van India).
Voor dit project leidt Ecorys een consortium van Indiase bedrijven en is verantwoordelijk voor zowel het project management als het verlenen van technische assistentie. Consortium partners zijn Public Health Foundation of India (PHFI), ICRA Management Consulting Services Ltd. (IMaCS),TRIOS Development Support Pvt. Ltd. en Zon Healthcare Consulting.
Ecorys heeft dit jaar een nieuw kantoor geopend in New Delhi. Dit project is een groot succes en toont de belangrijke rol die Ecorys kan spelen binnen zowel de Indiase zorgsector, als andere sectoren en voor overheidsinstanties.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.