Ads Top

Philips en grootste netwerk privéklinieken Rusland gaan samenwerken

Koninklijke Philips en Medsi, het grootste netwerk van privéklinieken in Rusland, hebben vandaag bekendgemaakt een strategisch samenwerkingsverband aan willen te gaan voor de ontwikkeling van een netwerk van klinieken ten behoeve van efficiënte medische zorg in Rusland. Alexey Chupin (voorzitter van Medsi) en Peter Vullinghs (CEO van Philips in Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten, GOS) hebben daartoe in Davos een intentieverklaring (MOU) ondertekend in het bijzijn van Vladimir Evtushenkov, voorzitter van de Raad van Bestuur van Sistema Joint-Stock Financial Corporation (JSFC) en Frans van Houten, CEO van Koninklijke Philips.
Philips en Medsi, een aanbieder van patiëntgerichte gezondheidszorg in Rusland, slaan de handen ineen om de bedrijfsprocessen in de klinieken van Medsi te optimaliseren. Het nieuwe samenwerkingsverband gaat verder dan alleen de traditionele levering van medische apparatuur en innovatieve technologie. Philips brengt zijn internationale expertise op het vlak van ziekenhuisbeheer in, evenals fundamentele inzichten met betrekking tot ziekenhuisomgevingen. Er worden geen financiële gegevens met betrekking tot de samenwerking bekendgemaakt.
In het kader van het uitgebreide meerjarige samenwerkingsprogramma krijgen de ziekenhuizen van Medsi gegarandeerd kostenefficiënte toegang tot de nieuwste medische apparatuur en technologie van Philips, waardoor zij zich kunnen richten op de levering van hoogwaardige zorg. Philips is verantwoordelijk voor de technologie en operationele doelstellingen en levert adviesdiensten op het terrein van prestatiebeheer om de kwaliteitsverbetering van de geboden zorg te ondersteunen. Dankzij dit business model kunnen de ziekenhuizen hun infrastructuurbeheer, patiëntenstromen en bedrijfsprocessen optimaliseren. Daarnaast profiteren ze van een continu opleidingsprogramma en van de systeem- en software-upgrades die op regelmatige basis door Philips worden doorgevoerd.
Philips en Medsi zullen gaan samenwerken bij de renovatie van bestaande ziekenhuizen, het uitrusten van een kliniek van Medsi in een buitenwijk van Moskou met nieuwe apparatuur, en de bouw van een nieuw diagnostisch centrum voor kinderen en volwassenen, inclusief een ziekenhuis voor korte opnames en een kinderziekenhuis. De samenwerking strekt zich daarnaast uit tot de bouw van een diagnostisch centrum voor kinderen en volwassenen met een kliniek voor dagopnames dat deel uit zal gaan maken van het klinisch ziekenhuis van Medsi aan de Michurinsky Avenue in Moskou. Het is de bedoeling dat dit complex het vlaggenschip wordt van het Medsi-netwerk. Daartoe wordt gebruikgemaakt van de allernieuwste trends en concepten op het gebied van de organisatie en het beheer van ziekenhuizen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.