Ads Top

Thuiszorg Vérian kiest voor partnership met Nedap healthcare

Vérian, bestaande uit 4.200 medewerkers en actief in Gelderland, Overijssel, Noord Brabant, Zuid Holland en Utrecht, heeft na een uitgebreid selectietraject gekozen om het zorgproces te ondersteunen met de ICT van Nedap healthcare.
Zorgmedewerkers gaan over op onder andere het elektronisch cliëntendossier van Nedap, digitale teamcommunicatie, planning en roostering, cliëntadministratie en inzichttools voor medewerkers en mantelzorgers.
De voormalige kernapplicatie TIS Care voldeed niet meer aan de eis voor een meer cliënt- en medewerker georiënteerde oplossing. Nedap is gekozen uit 18 leveranciers, waarbij Vérian het belangrijk vond een partner te vinden die vooruit denkt en in staat is zich flexibel mee te bewegen met de toekomstige, onzekere ontwikkelingen in de zorg.
Volgens de projectgroep van Vérian, bestaande uit 19 medewerkers, moet een applicatie vooral voor alle zorgmedewerkers in het veld ondersteunend zijn, zonder de noodzaak van schaduwsystemen en aparte controleoverzichten. Het ECD en de planning voor de V&V woog daarom zwaarder mee tijdens de keuze.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.