Ads Top

Vosko realiseert netwerk- en communicatie infrastructuur voor Groene Hart Ziekenhuis

Het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda biedt sinds begin dit jaar alle zorg onder één dak in het vernieuwde ziekenhuis aan de Bleulandweg. Met de ingebruikname van de nieuwbouw is afscheid genomen van de Jozeflocatie die 85 jaar dienst heeft gedaan als ziekenhuis.
Het Groene Hart Ziekenhuis onderkent het belang en het risico van ICT in de zorg. Na een intensief selectietraject heeft het ziekenhuis daarom voor een Medical Grade infrastructuur van Cisco gekozen. Deze architectuur zorgt voor een betrouwbare, flexibele, schaalbare en veilige netwerkinfrastructuur en stelt het ziekenhuis in staat om patiënten, artsen, (medische) apparatuur en sensors met elkaar te verbinden.
Vosko ontwierp en bouwde het netwerk inclusief de spraak- en communicatieoplossing en is de komende tien jaar verantwoordelijk voor het beheer. Het netwerk is opgebouwd rond twee datacenters, telt ruim 7.000 aansluitingen en heeft een geïntegreerd en volledig dekkend draadloos netwerk voor onder andere spraak en patiëntmonitoring. Het Groene Hart Ziekenhuis heeft ruim 1.000 Cisco Wifi handsets in gebruik, die naast spraakcommunicatie ook voor berichtgeving vanuit het verpleegoproepsysteem worden gebruikt.
Het Groene Hart Ziekenhuis organiseert op zaterdag 12 april een open dag in het vernieuwde ziekenhuis aan de Bleulandweg. Het thema van de open dag is: ‘Het ziekenhuis van nu, opent de deuren naar morgen!’. Belangstellenden kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur kennismaken met de diverse specialismen van het ziekenhuis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.