Ads Top

Tyco implementeert IQ Messenger in Willem-Alexander Kinderziekenhuis van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Verpleegkundigen van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ) in het LUMC kunnen hun patiƫnten vanaf nu ook op afstand monitoren dankzij IQ Messenger.

Het softwareplatform geeft het WAKZ de mogelijkheid om efficiƫnter te werken. Meldingen van de medische apparatuur en het camera uitluistersysteem komen automatisch binnen op LUMC-smartphones die verpleegkundigen bij zich dragen. De oplossing voldoet volledig aan de privacyregelgeving die binnen een academisch ziekenhuis geldt.

Ook wilde het WAKZ voor bepaalde complexe en intensieve verpleegsituaties de mogelijkheid hebben om op afstand patiƫnten te observeren, uit te luisteren en contact met ze te maken. Hiervoor moeten de meldingen van de medische apparatuur, zoals infuuspompen en bewakingsapparatuur, die binnenkomen op een centraal systeem van Philips, direct worden doorgezet naar de smartphones die verpleegkundigen bij zich dragen. De verpleegkundigen ontvangen een melding op de smartphone zodra drempelwaarden worden overschreden en kunnen hierdoor direct handelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.