Ads Top

Mellon Medical beste startup van Gelderland

Mellon Medical uit Nijmegen is uitgeroepen tot beste startup van Gelderland. Gedeputeerde Michiel Scheffer maakte dit bekend op het Startup 50 festival in Arnhem.

Mellon Medical heeft een product ontwikkeld, de Switch, waarmee chirurgen met één hand bloedvaten kunnen hechten. Hiermee kan twee keer zo snel en nauwkeurig gehecht worden. Het product is nog niet commercieel verkrijgbaar maar zal in 2017 geïntroduceerd worden op de Europese markt. Het panel van investeerders verwacht dat Mellon Medical een positie de markt kan veroveren. 'Er is een grote markt, een duidelijk concurrentievoordeel en de technologie is beschermd middels patenten.'

Startup50 Gelderland is een ranking van dé 50 beste startups van Gelderland. Het Startup50 magazine en de bijbehorende events maken startups die groot denken en een briljant idee hebben zichtbaar. Het doel: in contact komen met de Investor Next Door voor netwerk, kapitaal en kennis. Gedeputeerde Staten wil 4 miljoen investeren om startups door te ontwikkelen tot scaleups.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.