Ads Top

Aanmelden voor bloedafname nu ook via LUMC-app

Wie de Centrale Bloedafname in het LUMC bezoekt kan zich daar vanaf 8 juli aanmelden via de LUMC-app. De app geeft realtime informatie over de wachttijd op het moment van aanmelden. Een actueel drukteschema laat zien welke momenten van de dag het drukst zijn.

LUMC-appBij de Centrale Bloedafname (afdeling Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde) van het LUMC komen dagelijks zo’n 700 mensen. Zij melden zich aan bij twee zuilen. Een scherm in de wachtruimte geeft informatie over de wachttijden en de prikcabine waar de patiënt zich moet melden als hij aan de beurt is. Aanmelden kan nu dus ook via de app. Dat kan al thuis, nog voor vertrek. Patiënten zien meteen of ze snel aan de beurt zijn, of nog even tijd hebben voor iets anders.

Aan de LUMC-app wordt ook een enquête gekoppeld. Patiënten krijgen na hun bezoek het verzoek een paar korte vragen te beantwoorden over de dienstverlening. De LUMC-app zal in de toekomst worden uitgebreid met nog meer functies. Zo wordt het voor patiënten en bezoekers steeds gemakkelijker om informatie te raadplegen. De LUMC-app is gratis beschikbaar voor Android en iOS en te vinden door de zoekterm “LUMC” in te voeren in de Play Store of App Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.