Ads Top

VUmc start samenwerking met IBM om met analytics de communicatie tussen zorgprofessionals te versterken

VUmc werkt met IBM aan de implementatie van IBM MobileFirst for iOS apps. Deze zijn ontworpen om de coördinatie en communicatie tussen ziekenhuispersoneel te verbeteren. De Message for Healthcare app zal de eerste IBM MobileFirst for iOS app zijn die VUmc in gaat zetten om de samenwerking tussen de zorgteams te versterken.

“Als academisch ziekenhuis met een sterk accent op onderzoek en onderwijs, heeft VUmc zich altijd al gefocust op het stimuleren van innovatie en het verspreiden van nieuwe technologieën en methoden”, aldus Wouter Bos, voorzitter raad van bestuur van VUmc. “Tijdens de afgelopen twee jaar hebben VUmc en de Vrije Universiteit de handen ineen geslagen met het succesvolle en internationaal erkende Mobile Learning Initiative, dat het voor medische studenten en specialisten mogelijk maakt lesstof via de smartphone en tablet tot zich te nemen. Onze volgende stap is om onze zorgprofessionals vertrouwder te maken met een werkomgeving waarbinnen mobile de standaard vormt.”

IBM MobileFirst for iOS apps veranderen de manier waarop ziekenhuismedewerkers hun taken beheren. Bij de zorgverlening aan patiënten hebben medische professionals de belangrijkste informatie binnen handbereik in een veilige mobiele omgeving. Met een gestroomlijnde, makkelijk te gebruiken interface en analytics functies, is Message for Healthcare ontworpen om VUmc medewerkers met behulp van iPhones te helpen effectiever te communiceren, en de respons richting patiënten te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.