Ads Top

Tergooi: integratie Microsoft Teams en BeterDichtbij

Tergooi werkt volop aan makkelijke en digitale zorg dichterbij de patiĆ«nt. Als eerste ziekenhuis in Nederland stappen ze over naar beeldbellen via Microsoft Teams, volledig geĆÆntegreerd met het BeterDichtbij platform.
 
Het ziekenhuis, met locaties in Hilversum, Blaricum en Weesp, zet al enige tijd BeterDichtbij in om met patiĆ«nten berichten, foto’s en informatie uit te wisselen. Met de integratie van Microsoft Teams stapt Tergooi over naar BeterDichtbij als de vertrouwde dienst voor digitaal contact. Voor de integratie wordt gebruik gemaakt van nieuwe technologie van Microsoft die naadloos samenwerkt met het BeterDichtbij platform. 

Patiƫnten staan in contact met hun zorgverlener via de app BeterDichtbij. Dat daarachter de techniek van Microsoft Teams functioneert, merkt de patiƫnt niet. De zorgverleners in het ziekenhuis werken wel direct vanuit Microsoft Teams en beschikken daarmee over extra mogelijkheden. Denk aan scherm delen, het toevoegen van extra personen en het wijzigen van de achtergrond.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.