Ads Top

Start MedTech Twente Week

Van 2 t/m 4 november 2022 vindt de eerste editie van de MedTech Twente Week plaats. Het succes van het TechMed Event is uitgebouwd tot een breed meerdaags programma voor onder meer onderzoekers, corporates, startups, medici, studenten en investeerders.

Er is volop aandacht voor medisch technologisch onderzoek, het naar de markt brengen en implementeren van MedTech innovaties, het versnellen van MedTech business en het leggen van nieuwe verbindingen. Samen versterken we onze toekomstige gezondheidszorg met medische technologie.

Tijdens de drie dagen in de MedTech Twente Week (MTTW) spreken diverse (internationale) koplopers en stakeholders uit de onderzoekswereld, het bedrijfsleven en de zorg over hoe zij bezig zijn met MedTech-innovaties.  

De MTTW begint met het TechMed Event op woensdag 2 november. Op donderdag 3 november volgt het MedTech Business Event en de week sluit op 4 november af met het MedTech Talent Event en de Robotics Summit 2.0.

Tijdens het MedTech Business Event ligt de focus op het versnellen van MedTech-innovaties. Met de juiste financieringsbronnen, faciliteiten en een krachtig netwerk kunnen innovaties en startups de volgende stap zetten. In diverse sessies schenken we onder meer aandacht aan het financieringslandschap voor MedTech bedrijven in Twente, organiseren we een Angel Meetup en laten we zien hoe spin-offs ontstaan bij Universiteit Twente. Wil je de grens over met je MedTech-innovatie? Sluit dan aan bij de informatiesessies over internationalisering. Kom te weten welke pad je moet bewandelen om te voldoen aan de Europese of Amerikaanse medische regelgeving. Hoe betreed je succesvol de Duitse markt? En: wat kunnen we leren van de medische innovatieclusters in Frankrijk?

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.