Ads Top

Apple biedt waardevolle inzichten in nieuwe gezondheidsaspecten

iPhone, iPad en Apple Watch bieden straks nieuwe mogelijkheden voor visuele gezondheid, onder meer om het risico op bijziendheid te verkleinen. Verder komt de Gezondheid-app nu ook beschikbaar op iPad en kun je je gezondheidsgegevens op nieuwe manieren bekijken.

Met behulp van de Gezondheid-app in iOS 17 en iPadOS 17 en de Mindfulness-app in watchOS 10 kun je op een intuïtieve manier 'nadenken' over je gemoedstoestand. Je kunt door aansprekende multidimensionale vormen scrollen en op een schaal van ‘Zeer aangenaam’ tot ‘Zeer onaangenaam’ aangeven hoe je je voelt. Daarna kun je de associaties kiezen die de grootste impact hebben op je gevoelens, zoals ‘Reizen’ of ‘Familie’, en je gevoelens beschrijven met opties als ‘Dankbaar’ en ‘Bezorgd’.

In de Gezondheid-app kun je aan de hand van waardevolle inzichten achterhalen waar je gemoedstoestand door wordt beïnvloed. Dat kunnen associaties of elementen van je levensstijl zijn, zoals slaap of beweging. Met die inzichten kun je beter op je algehele gezondheid letten.
Soms hebben gebruikers een extra steuntje in de rug nodig.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.