Ads Top

Main Capital Partners neemt Finse softwareleverancier voor medische-, en voedselveiligheid Sensire over

Main Capital Partners neemt een meerderheidsbelang in Sensire Oy, een toonaangevende leverancier van medische en voedselveiligheid software oplossingen. Samen met het management zal Main Sensire ondersteunen met een selectieve buy & build strategie en organische groeiprocessen, zowel in Finland als daarbuiten.

Sensire, opgericht in 2001 in Joensuu, heeft 20 werknemers en is een Finse softwareleverancier van HSEQ-oplossingen met een focus op medische-, en voedselveiligheid.

De medische en voedingsmiddelenmarkt wordt gekenmerkt door strenge regelgevingen en richtlijnen, aan de hand van een uitgebreide EU-wetgeving op het gebied van veiligheid, hygiëne en traceerbaarheid binnen de algehele medische en voedselproductieketen.

Er is een toenemende behoefte aan moderne oplossingen voor het digitaliseren en automatiseren van workflows en taken binnen het medische-, en voedselveiligheid. Daarnaast is er een toenemende druk van externe belanghebbenden op het verbeteren van kwaliteit en naleving en het vergroten van het EHS-bewustzijn binnen de medische-, en voedselveiligheid. Dit heeft Sensire een sterke basis gegeven om klanten te bedienen in een breed scala van verschillende verticale marktsegmenten en aanzienlijke waarde toe te voegen wanneer het wordt toegepast op verschillende afdelingen en processen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.