Ads Top

Ikazia Ziekenhuis gebruikt BeterDichtbij app op alle poliklinieken

Alle patiĆ«nten van het Ikazia Ziekenhuis kunnen sinds kort gemakkelijk digitaal contact opnemen met hun arts of zorgverlener op de poli via de BeterDichtbij-app. “

Vroeger werd voor iedere afspraak bijvoorbeeld een brief verstuurd. Nu verloopt dit eenvoudig via e-mail en het patiƫntenportaal. Alle patiƫnten wordt, bij de start van een behandeling op de polikliniek, de BeterDichtbij-app aangeboden. Dat past bij de persoonsgerichte zorg waar het Rotterdamse ziekenhuis om bekendstaat. Passend voor iedere patiƫnt. Digitaal als het kan, fysiek als het moet.

Na een uitnodiging van de arts of verpleegkundige, besluit maar liefst 60 tot 70 procent van de patiƫnten de app te gebruiken.

BeterDichtbij wordt als landelijk communicatieplatform momenteel door meer dan 45 ziekenhuizen en zorgorganisaties ingezet. Steeds meer ziekenhuizen kiezen voor brede inzet van digitaal contact, zoals recent ook Franciscus Gasthuis en Vlietland (Rotterdam en Schiedam), Zaans Medisch Centrum (Zaandam) en het Diakonessenhuis (Utrecht). Ook de thuiszorg en revalidatiecentra zetten BeterDichtbij op steeds meer plekken in. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.