Ads Top

Geavanceerde hardloopfuncties bij Pixel Watch 3

De eveneens aangekondigde Pixel Watch 3 (vanaf 399) euro heeft meer schermoppervlak dan voorheen, en je kunt nu uit twee kasten kiezen: van 41 mm en 45 mm.

Nieuwe geavanceerde hardloopfuncties bieden je hulp bij routines plannen en je hardloopconditie verbeteren. Ook krijg je met Fitbit Premium gepersonaliseerde, AI-gestuurde hardloopaanbevelingen die zijn gebaseerd op je doelen, herstelscore en doelbelasting.

De Pixel Watch 3 houdt terwijl je rent je hardloopvorm bij met geavanceerde bewegingsdetectie en machine learning. Zo krijg je een uitgebreid beeld van onder andere je cadans, paslengte en verticale oscillatie om je hardloopprestaties te verbeteren. Het nieuwe hardloopdashboard in de Fitbit-app toont je wekelijkse afstand, persoonlijke records en een uitgebreide analyse van je hardlooptrainingen om je prestaties in de loop van de tijd bij te houden en je te motiveren.

Hartbelasting toont hoe hard je hart aan het werk is, zodat je kunt zien in welke mate je je gedurende de dag inspant en hoe dat verband houdt met je trainingsroutine. Je krijgt elke dag op basis van je herstelscore een doel voor hartbelasting om evenwicht te vinden tussen activiteit en herstel, het risico op blessures te verminderen en je conditie te verbeteren. Door trends van je hartbelasting gedurende een bepaalde periode te vergelijken, weet je of je te licht of te hard traint.

De batterij van de Pixel Watch 3 gaat 24 uur lang mee met een scherm dat altijd actief is. Als je Batterijbesparing aanzet, gaat de batterij tot 36 uur mee zonder in te leveren op de prestaties van de welzijns-, fitness- en veiligheidsfuncties.



Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.