Ads Top

Digitale plaslijst krijgt belangrijke update

Synappz Medical Apps kondigt aan dat haar medische iPhone app iP Plaslijst een belangrijke update krijgt. De update kan gratis worden gedownload en uitgeprobeerd. Daarna kan de app voor een eenmalig bedrag van 0,89 euro worden geactiveerd; verder gebruik is dan onbeperkt en gratis. Met deze update komt Synappz tegemoet aan de wens vanuit de markt om herhaaldelijk gebruik van de app goedkoper te maken.
iP Plaslijst is een app om een digitale plaslijst te maken en houdt bij wat de gebruiker drinkt, plast en eventueel aan urine verliest. De app genereert een uiterst informatief infographics rapport over elke voltooide Cyclus. Dat rapport geeft direct inzicht in het eigen blaasgedrag en maakt het ook een stuk gemakkelijker om plasproblemen te bespreken met de huisarts of uroloog.
iP Plaslijst kwam vorig jaar in het nieuws doordat het de eerste medische app was die het prestigieuze CE-certificaat wist te verkrijgen. Dit certificaat verzekert de eindgebruiker ervan dat de ontwikkeling van de app volgens professionele maatstaven is gedaan. Daarmee is deze app uitermate geschikt om in huisartsenpraktijken en ziekenhuizen te worden ingezet als betrouwbaar alternatief voor de huidige papieren plaslijsten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.