Ads Top

GGZ Eindhoven gaat ehealth-diensten verder ontwikkelen

De instelling voor geestelijke gezondheidszorg GGZ Eindhoven en de Kempen (GGzE) gaat haar ehealth-diensten verder ontwikkelen en opschalen. Om dit te bereiken is GGzE een duurzame samenwerkovereenkomst aangegaan met Minddistrict, marktleider in ehealth binnen de geestelijke gezondheidszorg. Met de opschaling gaat GGzE tevens deel uitmaken van Minddistricts strategische netwerk van innovatieve GGZ-instellingen: de G3.
De basis van de G3 werd gelegd in 2011. Het doel van de samenwerking is de kwaliteit, toegankelijkheid en efficiency van de gezamenlijke GGZ-dienstverlening te verbeteren. Marijke van Putten, lid Raad van Bestuur van GGZ Noord-Holland-Noord, reageert verheugd op de komst van GGzE in de G3. ‘Het is een moderne innovatieve organisatie, waar we ook al op het gebied van telezorg mee samenwerken. Dit zal de G3 versterken. Zo groeien we hopelijk geleidelijk door naar een G7!’
Minddistricts strategische netwerk bestaande uit Novadic-Kentron, GGZ Noord-Holland-Noord, Dimence en GGzE gaat onder de naam G4 verder werken aan het verbeteren van de gezamenlijke GGZ-dienstverlening. 



 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.