Ads Top

BeterDichtbij en Patient Journey App werken samen aan digitale zorg

Thuismonitoring en digitale communicatie in de zorg, samen eenvoudig inzetten. Dat is de ambitie van de nieuwe samenwerking tussen Patient Journey App (sinds medio 2023 aangesloten bij Performation) en BeterDichtbij. De twee digitale diensten in de zorg werken aan een koppeling waarmee zorgprofessionals de platforms geïntegreerd kunnen inzetten.

De inzet van slimme digitale diensten, kan de zorg makkelijker maken en zorgorganisaties ondersteunen bij het toekomstbestendig inrichten van hun processen. Dat zien zowel Patient Journey App als BeterDichtbij in de dagelijkse praktijk. Daarbij liggen digitale communicatie tussen zorgprofessionals en hun patiënten en thuismonitoring dicht bij elkaar.

Als landelijk initiatief vanuit de zorgsector zelf, zit BeterDichtbij dicht op de wensen van zorgorganisaties. In meerdere ziekenhuizen in Nederland wordt zowel Patient Journey App als BeterDichtbij ingezet, en werd de wens gedeeld om een integratie tussen beide diensten op te zetten.

Als patiënten een thuismeting doen via de Patient Journey App, ontvangen zorgverleners hiervan ook de alerts in het BeterDichtbij webplatform. Met één klik en zonder extra inloggen, hebben zorgprofessionals toegang tot de Patient Journey omgeving met ingestuurde data en trends over de gezondheid van de patiënt. Is een toelichting of verdere afstemming van belang? Dan kan de zorgprofessional met eenzelfde druk op de knop eenvoudig een bericht sturen naar de patiënt voor extra uitleg of eventueel via beeldbellen contact opnemen via BeterDichtbij. Ook voor de patiënten apps worden de functionaliteiten van beide partijen dichter bij elkaar gebracht, dit maakt het nog makkelijker om de digitale diensten in te zetten op grote schaal bij patiënten zowel voor thuismonitoring als op poli’s.

Patient Journey App is ontwikkeld door Interactive Studios. De app biedt patiënten de juiste informatie op het juiste moment, om zo zelfzorg, therapietrouwheid en tevredenheid te bevorderen. Ook biedt de app zorgverleners de juiste inzichten op het juiste moment, om zo op afstand zowel electieve als chronische zieke patiënten te kunnen monitoren. Het PJA-platform wordt ingezet door ca. 100 ziekenhuizen in binnen- en buitenland en begeleidt honderdduizenden patiënten én hun naasten tijdens hun journeys door het zorglandschap.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.