Ads Top

App ontzorgt Medisch Spectrum Twente

Bijna de helft van alle ziekenhuizen vraagt zich af hoe men de gastvrijheid en digitale dienstverlening naar patiƫnten kan optimaliseren. Met deze vraag en het feit dat meer dan de helft van de Nederlanders een tablet bezit is app ontwikkelaar Score Media aan de slag gegaan. In samenwerking met Medisch Spectrum Twente heeft men de tablet-app Gastvrij MST ontwikkeld. De app is de enige in zijn soort en daarom uniek in de wereld.

Patiƫnten kunnen via de app eenvoudig eten en drinken bestellen, televisie kijken en radio luisteren. Daarnaast kan men met de app 24 uur per dag een servicemedewerker oproepen. Dit gebeurt in een veilige en afgesloten omgeving. Tegelijkertijd helpt de app medewerkers van het Medisch Centrum Twente te ontzorgen.

De app ontwikkelaar uit Enschede beschrijft de app als een soort virtuele assistent in het ziekenhuis. “Uit onderzoek blijkt dat er grote behoefte is aan een wegwijzer die patiĆ«nten eenvoudig en snel helpt,” zegt R.L. Groothuis, directeur van Score Media. In feite doet het jonge bedrijf voor Medisch Spectrum Twente, wat het ook al doet al voor andere zorginstellingen en ziekenhuizen. Hierbij verzorgt men maatwerk applicaties en slimme applicaties voor patiĆ«nten en medewerkers. Door de inzet van een breed netwerk en met behulp van ICT Partners wordt de dagelijkse behoefte van patiĆ«nten en medewerkers volledig geautomatiseerd in diverse organisaties. “Onze kracht is dat wij een volledig ecosysteem bieden die werkt vanuit een maatschappelijk belang en ook onafhankelijk is,”.

Score Media heeft niet alleen de applicatie ontwikkeld, maar er ook voor gezorgd dat de app succesvol is geĆÆntroduceerd in het Medisch Spectrum Twente. PatiĆ«nten en personeel gebruiken de app dagelijks met veel plezier.

De App is beschikbaar voor iOS tablets en kan alleen gebruikt worden door patiĆ«nten van het Medisch Spectrum Enschede. Tijdens opname van de patient krijgt deze een iPad tablet met de app voor geĆÆnstalleerd. Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.