Ads Top

Philips vernieuwt Philips Sonicare DiamondClean Smart

De op IFA gelanceerde Philips Sonicare DiamondClean Smart is een complete mondverzorgingsoplossing voor een 'gezondere mond'. Samen met het Philips Sonicare Breath Care-systeem biedt Philips via één platform technologieën en diensten aan om mensen te inspireren en te stimuleren hun mondhygiëne beter te verzorgen.

De DiamondClean Smart-tandenborstel combineert de nieuwste Philips Sonicare-innovaties en -functionaliteit, en biedt gebruikers uitstekende resultaten dankzij een intuïtieve poetservaring, nieuwe borstelkoppen en gepersonaliseerde ondersteuning en begeleiding met behulp van slimme sensortechnologie.

Het Philips Sonicare Breath Care-systeem is voorzien van een nieuwe ademanalysefunctie, en meet en registreert de effecten van bacteriën in de mond op de kwaliteit van de adem, om gebruikers te helpen bij het ontwikkelen van een frissere adem en betere mondverzorging. De Philips Sonicare-app functioneert nu als complete digitale oplossing voor persoonlijke mondzorg en stelt gebruikers in staat om hun poetsroutine en ademkwaliteit dagelijks in de gaten te houden, resultaten te delen met mondzorgprofessionals, en eenvoudig toegang te krijgen tot gepersonaliseerde begeleiding en adviezen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.