Ads Top

Dexcom G7: eerste glucosesensor met directe Apple Watch-verbinding in Nederland

De Dexcom G7 kan nu in Nederland rechtstreeks verbinding maken met de Apple Watch. Dexcom G7 is het eerste en enige CGM-systeem dat rechtstreeks kan worden aangesloten op de Apple Watch* en geeft gebruikers de vrijheid en het gemak van real-time glucosemetingen in één oogopslag, wat gebruikers vertrouwen geeft, zelfs als ze hun iPhone niet bij zich hebben*†.  

Met behulp van een eigen Bluetooth-verbinding stuurt de Dexcom G7-sensor glucose-informatie en gepersonaliseerde waarschuwingen rechtstreeks naar de Apple Watch† van een gebruiker, zodat ze kunnen hardlopen of uit eten kunnen gaan en met een gerust hart hun iPhone thuis kunnen laten. Dexcom G7 is de enige CGM-sensor die glucose op meerdere apparaten tegelijk en onafhankelijk kan weergeven, waaronder op een smartphone, smartwatch en een ontvanger of gekoppeld automatisch insulinetoedieningssysteem.

De lancering van 'Direct to Apple Watch'-connectiviteit in Nederland geeft Dexcom-gebruikers een aanvullende optie om hun glucosewaarden in real-time te controleren. Deze nieuwe optie biedt de vrijheid, het gemak en de discretie van real-time glucose metingen in één oogopslag en het vertrouwen om hun iPhone thuis te laten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.