Ads Top

Doe mee aan de Radboudumc Investment Day

Zorg dat je erbij bent: de vierde editie van Radboudumc Investment Day 2024 op 9 oktober in Nijmegen! De Investment Day, gezamenlijk georganiseerd door Radboudumc, Radboud Universiteit, Briskr en Oost NL, is een matchmaking event voor investeerders, ondernemers en toponderzoekers in life sciences & health. Het is een unieke kans om nieuwe zakelijke contacten op te doen en met experts te praten over de potentiële waarde van onderzoek & innovatie.

Ons belangrijkste doel voor het evenement is om deelnemers met elkaar in contact te brengen. Hiervoor bieden we een matchmakingplatform voor het opzetten van 1-op-1-ontmoetingen en verschillende parallelle sessies van toponderzoekers, veelbelovende startups en investeerders. Deelnemers kunnen zo hun eigen programma samenstellen van presentaties en gerichte 1-op-1 ontmoetingen.

Er is een boeiende line-up van sprekers die klaar staan om hun ervaring te delen in het naar de markt brengen van wetenschap. Kom luisteren naar:

Keynote: Floris Rutjes –Director Institute for Molecules and Materials en Professor Organic Synthesis, Radboud Universiteit
Bram van Ginneken – Professor Medical Imaging Analysis, Radboudumc en oprichter van Plain Medical en Thirona
Mathias Prokop – Chairman Department of Radiology en Professor Radiologie, Radboudumc
Thom Frielink – Associate bij Curie Capital
Sandra Heskamp - Professor Nuclear Imaging and Therapy in Immuno-Oncologie, Radboudumc
John Carney – CEO van Aurelius Therapeutics
Kim Notten – Gynaecoloog, Radboudumc
Matthijs Pals – Promovendus, Radboud Universiteit
Leonie de Best – Mede-oprichter en CBO van SurvivX en CBO MyLife technologies
Sander Leeuwenburgh – Professor Regenerative Biomaterials, Radboudumc
Rong Wang – CEO & mede-oprichter van Inborn Biomedical
Marc Robillard - CEO van Tagworks Pharmaceuticals
Stanleyson Hato – Team Lead Life Sciences & Health, InvestNL

Het evenement biedt een posterwedstrijd voor onderzoek en vroege-fase ontwikkeling in life sciences & health. Voorafgaand aan het evenement hebben onderzoekers binnen Radboudumc en de Radboud Universiteit abstracts ingediend voor de competitie, met focus op het vertalen van onderzoek naar producten & diensten, ondernemerschap en de markt. De meest veelbelovende inzendingen worden tijdens de Investment Day op posters getoond.

De Investment Day vindt plaats in het Radboudumc Experience Center van 12.00u tot 17.30u, met optioneel een aansluitend diner en tijd voor netwerken. De vorige edities leidden tot verschillende nieuwe investeringen voor start-ups die het evenement bezochten, en blijvende contacten! Voor een goede balans tussen de drie doelgroepen is het evenement alleen op uitnodiging.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.