Ads Top

Speciale App voor Anticonceptiepil

Als eerste apotheek in Nederland introduceert Kring-apotheek 21 december de gratis PilService App. Met deze App van Kring-apotheek is het eenvoudig om de anticonceptiepil te bestellen, de cyclus bij te houden en herinneringen in te stellen: een mobiel abonnement op de anticonceptiepil. Kring-apotheek zorgt er voor dat de pil automatisch klaarligt als deze bijna op is.
Al geruime tijd kunnen klanten van Kring-apotheek gebruik maken van de PilService via internet. Steeds meer mensen maken gebruik van internet via een mobiele telefoon of tablet PC. Om hier op in te spelen heeft Kring-apotheek de PilService App ontwikkeld. Voor de anticonceptiepil hoeft de klant slechts eenmaal een recept aan te vragen bij de huisarts. Daarna kan de klant steeds weer hetzelfde merk pil bij de eigen apotheek afhalen, dus zonder herhaalrecept. Met behulp van de PilService App wordt bestellen nog eenvoudiger. Op dit moment is er een Apple (IPhone/iPad) versie. Binnenkort volgt ook een Android variant.
De Kring-apotheekformule, de grootste apotheekketen in Nederland, is een collectief van 300 apotheken die samen gaan voor zorgleiderschap waarbij de klant centraal staat. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.