Ads Top

Alarmwatch BySpy voor ouderen

Jan Koning uit Steenwijk is op 93-­jarige leeftijd succesvol geholpen met een operatie aan de aortaklep. Op zoek naar een oplossing om sneller hulp in te roepen stuitte hij op een product van BySpy Products uit Ruinen, de Alarmwatch.

Jan, nog geheel zelfstandig, was al geruime tijd op zoek naar een product om te kunnen alarmeren in geval van nood en heeft bij verschillende instanties aangeklopt. Artsen, zorgverzekering en de thuiszorg kwamen niet met een juiste oplossing. Tot hij zelf op het internet ging zoeken op 'persoonsalarmering' en bij het bedrijf BySpy terecht kwam, het Alarmwatch product bleek alle opties aan boord te hebben die hij wenste.

De Alarmwatch is een op zichzelf staand horloge uitgerust met de alarmeringssoftware van BySpy. Dit apparaat is als horloge altijd binnen handbereik en eenvoudig te bedienen bij een incident. Bij het slaan van een alarm worden de betreffende instanties ingeseind en op de hoogte gebracht van de exacte locatie, in het geval van Jan is dat zijn mantelzorger. Op deze wijze kan er snel en adequaat hulp worden geboden.

De mantelzorger heeft ook een directe inbelverbinding met Jan waarbij de spraakverbinding automatisch tot stand wordt gebracht. Dus zonder op te nemen. De Hulp knop kan gebruikt worden in minder urgente gevallen. In zijn geval de thuiszorg. Standaard wordt de Alarm applicatie meegeleverd met een Nood­ en Hulp knop. Met de Nood knop kan men in urgente gevallen om hulp vragen, de Alarmwatch belt direct naar een vooraf ingesteld nummer en stuurt tevens een bericht, bijvoorbeeld naar een meldkamer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.