Ads Top

Nieuw presentatie- en afsprakenplatform voor zorgprofessionals

Met de nieuwe site solvo beschikken zorgspecialisten voortaan over een presentatie- en afsprakenplatform.  solvo richt zich in eerste instantie op zorgprofessionals die verbonden zijn aan beroepsverenigingen, van fysiotherapeuten tot tandartsen en van oogarts tot vaatchirurg. Het platform is zich op deze manier automatisch verzekerd van een BIG-registratie van de betreffende specialist. 

Zorgprofessionals melden zich aan en het team van solvo maakt een volledig profiel en een fotoreportage van de praktijk. Vanaf dat moment is de specialist in één keer vindbaar voor meer dan 5,5 miljoen bezoekers die maandelijks gezondheidsplein.nl, ziekenhuis.nl en dokterdokter.nl bezoeken met hun specifieke zorgvraag. Natuurlijk is de specialist ook direct vindbaar voor cliënten via solvo.nl door aan te geven in welke (woon)plaats men welk type specialist zoekt en hoe en waar men verzekerd is.

Het verdienmodel van solvo is vergelijkbaar met die van andere platformen: voor consumenten is de dienst kosteloos. Professionals betalen een maandelijks bedrag om zich te presenteren en om afspraken te maken met cliënten. In dit laatste geval worden persoonsgegevens gedeeld en solvo houdt zich uiteraard aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Zo stuurt zij de persoonsgegevens direct door naar de zorgspecialist, zonder deze op te slaan in de database.

solvo streeft ernaar om eind 2016 2000 zorgspecialisten zich te laten presenteren op het platform.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.