Ads Top

Vanaf nu LCI-richtlijnen altijd op zak met nieuwe RIVM-app

Vanaf vandaag staat de nieuwe app ‘LCI-richtlijnen’ live in de AppStore en Google Play. Alle informatie die nodig is voor een adequate infectieziektebestrijding overzichtelijk in één app. Vanaf nu kunnen professionals werkzaam in de gezondheidszorg snel en makkelijk LCI-Richtlijnen, LCI-Draaiboeken, quizzen en folders met publieksinformatie raadplegen.

De app is vooral voor artsen en verpleegkundigen van de afdeling infectieziektebestrijding van GGD’en. Maar ook voor andere zorgprofessionals, zoals huisartsen die in hun dagelijks leven te maken hebben met infectieziekten. Bij het ontwikkelen van de app zijn deze potentiële gebruikers betrokken waaronder GGD-artsen en verpleegkundigen, een dierenarts, huisarts, bedrijfsarts en arts-microbioloog.

De LCI-richtlijnen app is gratis te downloaden in de AppStore of Google Play als u een smartphone heeft met iOS vanaf versie 10.0 of Android vanaf 4.2. Heeft u een oudere versie of een Windowstoestel, gebruik dan de website  www.rivm.nl/richtlijnen

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.