Ads Top

Kepler Vision deze week met live experience op de Zorg & ICT beurs


Kepler Vision Technologies demonstreert hoe haar oplossing de zorg voor ouderen verbetert op de Zorg & ICT beurs van 2 tot en met 4 november in de Jaarbeurs van Utrecht.
 
Het bedrijf toont de Kepler Night Nurse in samenwerking met haar partner voor IoT- en videobeveiligingssystemen, Hikvision.
Stand 1D034 is omgebouwd tot een ziekenhuiskamer. Hierin wordt getoond hoe de Kepler Night Nurse over patiënten in zorgomgevingen waakt. 

De software signaleert wanneer patiënten zijn gevallen of fysieke problemen hebben. Het zorgpersoneel wordt onmiddellijk gewaarschuwd als een patiënt hulp nodig heeft.
 
De Kepler Night Nurse is 's werelds eerste computer vision-gebaseerde valdetector met een CE-markering als medisch hulpmiddel. De software kan ook helpen bij het waken over dementerende patiënten of over bewoners van verzorgingstehuizen. Hierdoor kan  het verplegend personeel hun locatie en welzijn beter controleren zonder dat er fysieke bewakingsapparatuur zoals GPS-tags nodig zijn. Door het personeel alleen te waarschuwen als er een echt een  probleem is, zijn de verpleegkundigen aanzienlijk minder tijd kwijt met het reageren op de vele valse alarmen door andere, minder geavanceerde apparaten worden geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.