Ads Top

Cloud oplossing voor eHRM en salaris in de zorg

Bedrijven in de zorgsector die hun HRM en salarispakketten vernieuwen doen er verstandig aan een gedetailleerde concurrentieanalyse te maken en daarin ook SDB Groep met zijn Cloud oplossing mee te nemen. Dat blijkt uit een financiële continuïteit analyse van SDB Groep waarin deze oplossing ook technisch met die van Raet en Afas vergeleken wordt.
SDB Groep claimt de enige echte Cloud oplossing voor eHRM en Salaris te verkopen en kritiseert AFAS en Raet scherp. SDB voert met Unit4 een felle strijd om 40.000 klanten die Cura Personeel gebruiken. Zorgplanner is unieke speerpunt van SDB, gekoppeld aan het elektronisch cliënt dossier. SDB noemt Raet Online een houtje touwtje oplossing, niet van deze tijd. SDB claimt dat zijn Cloud oplossing veiliger is, betere performance biedt en beheerkosten spaart ten opzichte van eigen beheer en client-server oplossingen. Allemaal redenen voor bedrijven die hun HRM & salarispakketten vernieuwen om een goede concurrentieanalyse te maken. Tegelijkertijd is SDB Groep volgens deze analyse niet productief en winstgevend genoeg.
De 100 medewerkers van de SDB Groep uit Leidschendam leveren software en diensten voor e-HRM, salarisverwerking en personeelsplanning in de zorgsector. Zij kennen de zorgsector als geen ander, zijn ermee verweven. De onderneming behaalt op jaarbasis een winstgevende omzet van circa €12 miljoen. De software is volledig via de Cloud beschikbaar. SDB Groep heeft een stevig marktaandeel van 23% en ontmoet onder meer AFAS en Raet als concurrent.
De onderneming heeft door haar dicht tegen zorgen welzijn aanzittende eigen cultuur een stevig platform in deze sector en is tegelijkertijd bezig met verandermanagement om de stormachtige ontwikkelingen in de consoliderende e-HRM markt bij te houden. Een aantal vergelijkbare ondernemingen zijn de laatste periode van eigenaar veranderd. Zal dat SDB Groep ook overkomen en wat is het bedrijf dan waard? AME Research maakt de berekening en heeft in dit rapport een aantal aspecten van de onderneming doorgelicht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.