Ads Top

Lexima en Reinecker bundelen krachten

Twee leveranciers van technologische hulpmiddelen voor leeshandicaps vormen een joint-venture met het gezamenlijke dochterbedrijf Lexima Reinecker Vision BV. Lexima en Reinecker combineren hiermee hun jarenlange ervaring in de ontwikkeling, advisering en verkoop van ondersteunende technologie voor mensen met leeshandicaps.
Reinecker Reha-Technik GmbH is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige opto-elektronische hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Het bedrijf kan bogen op 40 jaar ervaring en kenmerkt zich door innovatie, klantvriendelijkheid en een breed portfolio van de beste producten. Bij Reinecker Reha Technik GmbH werken 120 mensen, het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland.
Lexima is in Nederland marktleider in ICT oplossingen bij lees- en leerproblemen zoals dyslexie. Het bedrijf onderscheidt zich door onderwijsinhoudelijke deskundigheid, professionele opleidingen en klantgerichte diensten. In haar activiteiten laat het bedrijf zich leiden door het succes dat de gebruikers met haar producten behalen, op school of in het werk. Lexima bestaat bijna 10 jaar, heeft een CEDEO erkenning voor haar onderwijsactiviteiten en is o.a. initiatiefnemer van de jaarlijkse Nationale Dyslexie Conferentie.
In de komende jaren wordt een flinke toename verwacht van het aantal mensen dat afhankelijk zal zijn van deze moderne technologie, maar ook dat zij als mondige consument steeds hogere eisen zullen stellen. Lexima Reinecker Vision wil in Nederland een prominente rol spelen in de snel veranderende markt van computerhulpmiddelen voor personen met een visuele handicap. Beide partners in Lexima Reinecker Vision hebben een uitstekende reputatie opgebouwd met hoogwaardige producten en professionele dienstverlening, afgestemd op de individuele zorgbehoefte.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.