Ads Top

NEC toont nieuwste oplossingen voor de Zorgsector tijdens Zorg & ICT

Tijdens Zorg & ICT 2014 toont NEC een breed spectrum geïntegreerde ICT-oplossingen die specifiek gericht zijn op het verhogen van de efficiëntie en kwaliteit in de gezondheidszorg. Zorg & ICT is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT-ontwikkelingen voor de gezondheidszorg in de Benelux en vindt van 25 tot en met 27 maart 2014 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.
Tijdens Zorg & ICT demonstreert NEC het gloednieuwe G966 SmartDECT toestel dat naast DECT communicatie ook WiFi-gebaseerde Android-applicaties ondersteunt. Het toestel ondersteunt mobiele Unified Communications met centrale telefoongids, Presence functionaliteit, messaging, alarmering en lokalisatie, terwijl de Android- en WiFi-mogelijkheden integratie met gezondheidszorg-specifieke toepassingen biedt.
NEC toont ook hoe patiëntenzorg en -veiligheid verbetert kan worden door video te integreren met Alarmering & Messaging. Patiënten thuis bijvoorbeeld die hulp of overleg behoeven kunnen met een druk op de knop van hun draagbare ‘pendant’ een audio- en video- kanaal opzetten met hun medische contact voor verdere diagnose en opvolging.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.