Ads Top

Ziekenhuizen in Kenia werken met Nederlandse app

Het Afrikaanse bedrijf CarePay biedt het Keniaanse volk de mogelijkheid om makkelijk medische kosten te betalen via een app. Voor het contracteren van ziekenhuizen werkt CarePay met MoreApp, een Nederlandse digitale formulieren app. Met deze app versnellen ze het proces met 84% en kunnen patiënten sneller en bij meer ziekenhuizen terecht.

CarePay Ltd is een Keniaans bedrijf dat oplossingen biedt in de medische sector. Zoals een e-wallet genaamd: M-TIBA. Met de e-wallet van CarePay kunnen de gebruikers geld opzij zetten voor het betalen van gezondheidszorg. Het gespaarde bedrag word vastgehouden en kan alleen gebruikt worden voor medische hulp.

Voor het contracteren van nieuwe ziekenhuizen werkt CarePay met een digitaal formulier dat ze zelf samengesteld hebben met MoreApp. Met de formulieren app worden de volgende gegevens vastgelegd: de naam van het ziekenhuis, de locatie, het aantal werknemers, de bankgegevens en of het een erkend ziekenhuis is. Het is belangrijk om de bankgegevens van het ziekenhuis goed vast te leggen zodat het geld dat wordt overgemaakt door de patiënten voor de behandeling direct naar de juiste rekening gaat.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.