Ads Top

Nieuwe applicatie om alle gegevens van patiënten op afstand te monitoren

SwiftCare lanceert een nieuwe applicatie waarmee het mogelijk wordt om alle gegevens van patiënten op afstand te monitoren, alle medische apparaten met elkaar te laten communiceren, in één oogopslag een overzicht van alle beschikbare bedden te krijgen en op basis van data digitaal medicatie voor te schrijven.

De introductie in Nederland is mogelijk doordat de van oorsprong Britse ontwikkelaar en leverancier Kinseed een strategisch partnerschap is aangegaan met de Nederlandse IT- en data-specialist Yellowtail Conclusion.

SwiftCare bestaat uit vijf applicaties. MediLog stelt gebruikers in staat om eenvoudig en met een paar klikken nieuwe databestanden en workflows op te bouwen die in één dashboard zichtbaar zijn, variërend van een paar rijen tot miljoenen gegevens.
Met MediVue is het mogelijk op afstand, real-time, patiëntgegevens te monitoren en onder meer cijfers en alarmen van alle aangesloten apparaten te zien. Dat varieert van vitale signaalmonitors tot beademingsapparaten, infusers, ECMO-machines en andere klinische apparaten.

Met MediConnect worden al deze medische apparaten ‘slim’, doordat ze via een klein apparaatje via Wifi, 3G of 4G met elkaar gegevens uitwisselen. MediTrack geeft een overzicht van beschikbare bedden en voorraden en lokaliseert patiënten. MediScript maakt het mogelijk om digitaal medicatie voor te schrijven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.