Ads Top

Beeldbellen vanuit Medicom en Pharmacom dankzij strategische samenwerking PharmaPartners en Zaurus

Eerstelijnszorgverleners die gebruikmaken van Medicom of Pharmacom van PharmaPartners hebben via deze systemen ook toegang tot het Zorgplein.

In het Zorgplein zijn de applicaties te vinden die direct vanuit een PharmaPartners-systeem gebruikt kunnen worden. Dankzij een strategische samenwerking tussen PharmaPartners en Zaurus kunnen zorgverleners vanuit het Zorgplein nu ook gemakkelijk beeldbellen met patiënten.

Het in Alkmaar gevestigde Zaurus biedt zorgverleners een breed scala aan gebruiksvriendelijke beeldbelfunctionaliteiten middels hun digitale spreekkamers. Zaurus is gecertificeerd op de ISO 27001, de NEN 7510, de ISO 27701, de ISO 9001 en de ISO 22301, zodat zorgverleners erop kunnen vertrouwen dat er wordt voldaan aan alle eisen op het gebied van veiligheid en privacy, dat de kwaliteit van de Zaurus-oplossingen hoog is en dat de bedrijfscontinuïteit geborgd is. Uiteraard bieden deze certificeringen ook zekerheden voor een partner als PharmaPartners.

Zorgverleners kunnen bij Zaurus een abonnement afsluiten voor de digitale spreekkamers, met een speciale ‘Zorgplein-koppeling’ add-on. Vervolgens kunnen zij in Medicom of Pharmacom een afspraak voor een videoconsult inplannen. Vanuit het patiëntdossier kan de zorgverlener in het Zorgplein op de Zaurus-tegel klikken om direct een digitale spreekkamer aan te maken, gekoppeld aan het dossier in kwestie.  

De communicatie richting de patiënt verloopt compleet geautomatiseerd naar aanleiding van bovenstaande stappen. Zij ontvangen een SMS of e-mail met een link en toegangscode om laagdrempelig deel te nemen aan het videoconsult. Zij hoeven zich niet bij Zaurus te registreren en zij hoeven geen app te downloaden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.