Ads Top

NLC sluit tweede financieringsronde Stepping Stone Fund voor de financiering van 40 nieuwe veelbelovende HealthTech-bedrijven

NLC heeft de tweede financieringsronde voor het NLC Stepping Stone Fund gesloten. Met het Stepping Stone Fund zal NLC investeren in veertig early-stage, high-impact HealthTech ventures.

NLC – the European HealthTech Venture Builder – biedt investeerders de kans ondernemingen te ondersteunen die een levensveranderende impact kunnen hebben op patiënten over de hele wereld.

Een gevarieerde en strategische groep van investeerders heeft zich aangesloten bij de missie van NLC om gezondheid te bevorderen door impactvolle medische innovaties toegankelijk te maken voor iedereen. Nieuwe investeerders zijn onder andere impact investor Noaber Foundation, die activiteiten stimuleert en financiert die maatschappelijke impact hebben en LIOF, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Limburg. Tot de investeerders in het Stepping Stone Fund behoren daarnaast verschillende strategische corporate investeerders (waaronder Philips), gerenommeerde family offices en impact-investeerders, bekende HealthTech-ondernemers en vijf samenwerkingsverbanden van medische specialisten (Medisch Specialistische Bedrijven).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.